KAOPECT VET pasta žarnyno veiklai optimizuoti, 32 ml
|
Prekės kodas:
230192
Prekės aprašymas
KaoPect vet ® labai gardus, jo pagrindą sudaro kelių komponentų derinys: Kaolinas, kuris absorbuoja bakterijų toksinus, bakterijas, virusus. Pektinas yra kaip prebiotikas - maistinė bakterijų medžiaga. Pektinai didindami žarnyno turinio klampumą ir apimtį mažina vidurių užkietėjimą, skatina tušinimąsi, bet nesukelia viduriavimo. Pektinai žarnyne absorbuoja toksinus ir padeda juos pašalinti iš organizmo. FOS pasižymi probiotikų savybėmis ir skatina fiziologinės žarnyno mikrofloros dauginimąsi. Glutaminas yra enterocitų energijos šaltinis, sumažina žarnų gaurelių atrofijos riziką. Elektrolitai kompensuoja elektrolitų trūkumą sutrikus virškinimui. Prebiotikai skatina patogeninių mikrobų (E.coli) pašalinimą ir gerųjų bakterijų dauginimąsį.
Sudėtis
Rapsų sėklų aliejus, frukto-oligosacharidai, mananooligosacharidai (mielės), pektinas, glutaminas (iš kviečių peptidų), keptos mėsos skoninės medžiagos, augalų (petražolių) apdorojimo produktai.
PRIEDAI / kg
Enterococcus faecium (NCIMB 10415), kaolinas 95,00 g, karamelės spalvos medžiaga 2,00 g.
Šėrimo rekomendacijos
KAOPECT VET pasta žarnyno veiklai optimizuoti, 32 ml
|
Prekės kodas:
230192
KaoPect vet ® labai gardus, jo pagrindą sudaro kelių komponentų derinys.
Prekės aprašymas
KaoPect vet ® labai gardus, jo pagrindą sudaro kelių komponentų derinys: Kaolinas, kuris absorbuoja bakterijų toksinus, bakterijas, virusus. Pektinas yra kaip prebiotikas - maistinė bakterijų medžiaga. Pektinai didindami žarnyno turinio klampumą ir apimtį mažina vidurių užkietėjimą, skatina tušinimąsi, bet nesukelia viduriavimo. Pektinai žarnyne absorbuoja toksinus ir padeda juos pašalinti iš organizmo. FOS pasižymi probiotikų savybėmis ir skatina fiziologinės žarnyno mikrofloros dauginimąsi. Glutaminas yra enterocitų energijos šaltinis, sumažina žarnų gaurelių atrofijos riziką. Elektrolitai kompensuoja elektrolitų trūkumą sutrikus virškinimui. Prebiotikai skatina patogeninių mikrobų (E.coli) pašalinimą ir gerųjų bakterijų dauginimąsį.
Sudėtis
Rapsų sėklų aliejus, frukto-oligosacharidai, mananooligosacharidai (mielės), pektinas, glutaminas (iš kviečių peptidų), keptos mėsos skoninės medžiagos, augalų (petražolių) apdorojimo produktai.
PRIEDAI / kg
Enterococcus faecium (NCIMB 10415), kaolinas 95,00 g, karamelės spalvos medžiaga 2,00 g.
Šėrimo rekomendacijos